Pääsivu arrow Lapsille
18.07.2024
 
Opetusmateriaalia Nuorille Tulosta Sähköposti
07.12.2010
sana.jpg

Lasten kristillinen kasvatus ja opetus on vanhempien ja kummien tärkeä tehtävä, jota kirkkomme tukee tarjoamalla opetusmateriaalia lapsille:

Raamatun lukeminen ja sen kertomusten tunteminen on kaiken kristillisen opetuksen perusta. Lue raamatunkertomuksia Aineistoa pyhäkouluun -valikosta. Samalla opit hengellisiä lauluja. Tätä aineistoa täydennämme viikottain.

Tuula Matikaisen kirjoittama Rukouskirja lapsille on uusin kirjamme, jonka voit lukea tästä. Tuula Matikainen on kirjoittanut myös Paavali-kirjan, joka kertoo elävästi apostoli Paavalin lähetysmatkoista. Se sopii isommille lapsille ja nuorille. Uskonpuhdistajamme, Martti Lutherin, opettavaiset sadut ovat mielenkiintoisia kaikenikäisille. Virpi Apposen kirjassa, Tieni johdata taivaaseen, opetetaan käskyt ja Isä meidän –rukous lapsentajuisilla kertomuksilla. Helmiä-kirjasessa on lyhyitä kertomuksia siitä, kuinka paljon lapsillakin on aihetta kiittää Jumalaa joka päivä.

Järjestämme lapsille raamattuleirin kesäkuussa ja joululeirin joulun ja uudenvuodenpäivän välissä lapsille ja nuorille. Leirit pidetään Siitamassa, Orivedellä.

”Pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut, ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.” 2 Tim. 3: 14 – 15.

Viimeksi päivitetty ( 17.03.2014 )
 
Top!
Top!